Disclaimer

Algemeen

De Blauwe Hen is een onderdeel van Drikje Design (BTW nr. NL001764523B12 |  KvK 14116194 ). De Blauwe Hen behoudt zich het recht om op elk moment de inhoud wan deze website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Aansprakelijkheid

Het assortiment en prijzen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De Blauwe Hen.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Voor de gevolgen van typefouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij typefouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij De Blauwe Hen/Drikje Design. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Blauwe Hen/Drikje Design, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van De Blauwe Hen op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Info

De Blauwe Hen is een onderdeel van Drikje Design

drikjedesign@gmail.com
BTW nr. NL 001764523B12
Kvk nummer 14116194

 

Volg De Blauwe Hen op